Gimire hangoló

Gimire hangoló zsebkurzus -Webkurzus

  • Nem akarod magad kellemetlenül érezni az első hetekben a középiskolában?
  • Úgy érzed sokat felejtettél?
  • Nem elég biztosak az alapok, amire építkezned kellene?
  • 10 nap alatt átismételheted a középiskolában is nélkülözhetetlen matematika és akár magyar törzsanyagot, oktatóvideókkal, gyakorlótesztekkel, témavázlatokkal, interaktív játékokkal.

Gimire hangoló zsebkurzus – 10 napos online előkészítő tanfolyam a sikeres iskolaváltáshoz!

Az elmúlt években számos felvételi kurzust vezettünk, mentoráltunk. Rengeteget tanítottunk és rengeteget tanultunk a gyerekektől. Számos megélésünk, tapasztalatunk született. Így mostanra látjuk az erősségeket, hiányosságokat, tudjuk, hogy mi megy nehezebben, mi könnyebben, mi az amit az egyes iskolák hangsúlyosan tanítanak és mi az ami kevesebb figyelmet kap, könnyebben a feledés homályába merül. Valamint pontosan tudjuk, mit vár el, miből tud tovább építkezni egy középiskolai tanár. 

Felidézzük azokat az alapismereteket, amikre majd építenetek kell középiskolai tanulmányaitok során!
Átismételjük, begyakoroljuk a fontosabb témaköröket matematikából (és magyar nyelvből), amik alapkövei a középiskolai tananyagnak.

 

Hogy hogyan?

  • A felidézés, újratanulás oktatóvideókkal, nyomtatható didaktikus témavázlatokkal történik.
  • Az elmélyítés offline feladatsorral és annak javítókulcsával, online villámtesztekkel, 10 kérdéses gyakorlótesztekkel és interaktív feladatokkal, részletes megoldókulccsal zajlik majd. A feladatok levezetése, a miértek néven nevezése tudjuk, hogy nagy segítség lesz idővel!
  • A kurzusban végzett munkát folyamatosan ellenőrizzük és értékeljük, az előrehaladás feltételekhezhez kötött, nem elég csak megnézni, átfutni a feladatokat, fontos az elmélyülés, megértés fázisa.
  • Mindenki a saját időbeosztásában dolgozhat, ha egy témát teljesített, jöhet a következő.

Matekból (és magyarból is) 10-10 témával foglalkozunk,
ami pont elég ahhoz, hogy magabiztosan fuss neki a középiskolás éveknek, és már a szintfelmérőn jól teljesíts! 
mert az első benyomás fontos…

Kik állították össze a kurzus tananyagait?

A matek kurzus tananyagfejlesztője Töreky Szilvia, a magyar kurzusé Kovács Krisztina. Mindketten szakértői az online oktatásnak és a digitális tananyagfejlesztésnek. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek a felvételi felkészítésben, szerzői a Raabe Klett Kiadó középiskolai felvételi felkészítő kiadványainak.

Mikor lesz a Gimire hangoló kurzus?

Hamarosan elérhető lesz a Webkurzus oktatási portálon.

Ezen időszakon belül bármikor lehet csatlakozni a képzéshez, de a tananyagok és feladatok közötti egymásra épülés miatt számításaink szerint 10 napra szükség lesz ahhoz, hogy kényelmesen elvégezze valaki a tanfolyamot. Buzgó szorgalommal persze rövidebb idő alatt is teljesíthető. 
 

Mennyibe kerül a tanfolyam?

A 10 napos online tanfolyam díja tantárgyanként 19.900 Ft.

Webkurzus felvételi előkészítőn részt vett diákjainknak 40%-os kedvezménnyel 11.940 Ft