Gimire hangoló

Gimire hangoló zsebkurzus -Webkurzus

  • Nem akarod magad kellemetlen√ľl √©rezni az elsŇĎ hetekben a k√∂z√©piskol√°ban?
  • √ögy √©rzed sokat felejtett√©l?
  • Nem el√©g biztosak az alapok, amire √©p√≠tkezned kellene?
  • 10 nap alatt √°tism√©telheted a k√∂z√©piskol√°ban is n√©lk√ľl√∂zhetetlen matematika √©s ak√°r magyar t√∂rzsanyagot, oktat√≥vide√≥kkal, gyakorl√≥tesztekkel, t√©mav√°zlatokkal, interakt√≠v j√°t√©kokkal.

Gimire hangol√≥ zsebkurzus ‚Äď 10 napos online elŇĎk√©sz√≠tŇĎ tanfolyam a sikeres iskolav√°lt√°shoz!

Az elm√ļlt √©vekben sz√°mos felv√©teli kurzust vezett√ľnk, mentor√°ltunk. Rengeteget tan√≠tottunk √©s rengeteget tanultunk a gyerekektŇĎl. Sz√°mos meg√©l√©s√ľnk, tapasztalatunk sz√ľletett. √ćgy mostanra l√°tjuk az erŇĎss√©geket, hi√°nyoss√°gokat, tudjuk, hogy mi megy nehezebben, mi k√∂nnyebben, mi az amit az egyes iskol√°k hangs√ļlyosan tan√≠tanak √©s mi az ami kevesebb figyelmet kap, k√∂nnyebben a feled√©s hom√°ly√°ba mer√ľl. Valamint pontosan tudjuk, mit v√°r el, mibŇĎl tud tov√°bb √©p√≠tkezni egy k√∂z√©piskolai tan√°r. 

Felid√©zz√ľk azokat az alapismereteket, amikre majd √©p√≠tenetek kell k√∂z√©piskolai tanulm√°nyaitok sor√°n!
√Ātism√©telj√ľk, begyakoroljuk a fontosabb t√©mak√∂r√∂ket matematik√°b√≥l (√©s magyar nyelvbŇĎl), amik alapk√∂vei a k√∂z√©piskolai tananyagnak.

Hogy hogyan?

  • A felid√©z√©s, √ļjratanul√°s oktat√≥vide√≥kkal, nyomtathat√≥ didaktikus t√©mav√°zlatokkal t√∂rt√©nik.
  • Az elm√©ly√≠t√©s offline feladatsorral √©s annak jav√≠t√≥kulcs√°val, online vill√°mtesztekkel, 10 k√©rd√©ses gyakorl√≥tesztekkel √©s interakt√≠v feladatokkal, r√©szletes megold√≥kulccsal zajlik majd. A feladatok levezet√©se, a mi√©rtek n√©ven nevez√©se tudjuk, hogy nagy seg√≠ts√©g lesz idŇĎvel!
  • A kurzusban v√©gzett munk√°t folyamatosan ellenŇĎrizz√ľk √©s √©rt√©kelj√ľk, az elŇĎrehalad√°s felt√©telekhezhez k√∂t√∂tt, nem el√©g csak megn√©zni, √°tfutni a feladatokat, fontos az elm√©ly√ľl√©s, meg√©rt√©s f√°zisa.
  • Mindenki a saj√°t idŇĎbeoszt√°s√°ban dolgozhat, ha egy t√©m√°t teljes√≠tett, j√∂het a k√∂vetkezŇĎ.

Matekból (és magyarból is) 10-10 témával foglalkozunk,
ami pont el√©g ahhoz, hogy magabiztosan fuss neki a k√∂z√©piskol√°s √©veknek, √©s m√°r a szintfelm√©rŇĎn j√≥l teljes√≠ts! 
mert az elsŇĎ benyom√°s fontos‚Ķ

Kik állították össze a kurzus tananyagait?

A matek kurzus tananyagfejlesztŇĎje T√∂reky Szilvia, a magyar kurzus√© Kov√°cs Krisztina. Mindketten szak√©rtŇĎi az online oktat√°snak √©s a digit√°lis tananyagfejleszt√©snek. Sok √©ves tapasztalattal rendelkeznek a felv√©teli felk√©sz√≠t√©sben, szerzŇĎi a Raabe Klett Kiad√≥ k√∂z√©piskolai felv√©teli felk√©sz√≠tŇĎ kiadv√°nyainak.

Mikor lesz a Gimire hangoló kurzus?

A kurzus 2022. augusztus 8. √©s szeptember 30. k√∂z√∂tt lesz el√©rhetŇĎ a Webkurzus oktat√°si port√°lon.

Ezen idŇĎszakon bel√ľl b√°rmikor lehet csatlakozni a k√©pz√©shez, de a tananyagok √©s feladatok k√∂z√∂tti egym√°sra √©p√ľl√©s miatt sz√°m√≠t√°saink szerint 10 napra sz√ľks√©g lesz ahhoz, hogy k√©nyelmesen elv√©gezze valaki a tanfolyamot. Buzg√≥ szorgalommal persze r√∂videbb idŇĎ alatt is teljes√≠thetŇĎ.