További információ

Gimire hangoló zsebkurzus -Webkurzus

JELENLEG NEM ELÉRHETŐ!

Nem akarod magad kellemetlenül érezni az első hetekben a középiskolában? Úgy érzed sokat felejtettél? Nem elég biztosak az alapok, amire építkezned kellene? 10 nap alatt átismételheted a középiskolában is nélkülözhetetlen matematika és akár magyar törzsanyagot, oktatóvideókkal, gyakorlótesztekkel, témavázlatokkal, interaktív játékokkal. Gimire hangoló zsebkurzus – 10 napos online előkészítő tanfolyam a sikeres iskolaváltáshoz!

Az elmúlt években számos felvételi kurzust vezettünk, mentoráltunk. Rengeteget tanítottunk és rengeteget tanultunk a gyerekektől. Számos megélésünk, tapasztalatunk született. Így mostanra látjuk az erősségeket, hiányosságokat, tudjuk, hogy mi megy nehezebben, mi könnyebben, mi az amit az egyes iskolák hangsúlyosan tanítanak és mi az ami kevesebb figyelmet kap, könnyebben a feledés homályába merül. Valamint pontosan tudjuk, mit vár el, miből tud tovább építkezni egy középiskolai tanár. Ezek a kimondott és kimondatlan információk érlelték meg bennünk a gimire hangoló zsebkurzus gondolatát.

10 nap alatt felidézzük azokat az alapismereteket,
amikre majd építenetek kell középiskolai tanulmányaitok során!

Átismételjük, leporoljuk, begyakoroljuk a fontosnak ítélt témákat, témaköröket matematikából (és magyar nyelvből), így azok nem a levegőben lógnak majd, hanem biztos alappá válnak.

Hogy hogyan?

  • A felidézés, újratanulás oktatóvideókkal, nyomtatható didaktikus témavázlatokkal történik.
  • Az elmélyítés offline feladatsorral és annak javítókulcsával, online villámtesztekkel, 10 kérdéses gyakorlótesztekkel és interaktív feladatokkal, részletes megoldókulccsal zajlik majd. A feladatok levezetése, a miértek néven nevezése tudjuk, hogy nagy segítség lesz idővel!
  • A kurzusban végzett munkát folyamatosan ellenőrizzük és értékeljük, az előrehaladás feltételekhezhez kötött, nem elég csak megnézni, átfutni a feladatokat, fontos az elmélyülés, megértés fázisa.
  • Mindenki a saját időbeosztásában dolgozhat, ha egy témát teljesített, jöhet a következő.

Matekból (és magyarból is) 10-10 témával foglalkozunk,
ami pont elég ahhoz, hogy magabiztosan fuss neki a középiskolás éveknek,
mert az első benyomás fontos…

Kik állították össze a kurzus tananyagait?

A matek kurzus tananyagfejlesztője Töreky Szilvia, a magyar kurzusé Kovács Krisztina. Mindketten szakértői az online oktatásnak és a digitális tananyagfejlesztésnek. Sok éves tapasztalattal rendelkeznek a felvételi felkészítésben, szerzői a Raabe Klett Kiadó középiskolai felvételi felkészítő kiadványainak.

Mikor lesz a gimire hangoló zsebkurzus?

A kurzus 2021. augusztus 9. és szeptember 26. között lesz elérhető a Webkurzus oktatási portálon. Ezen időszakon belül bármikor lehet csatlakozni a képzéshez, de a tananyagok és feladatok közötti egymásra épülés miatt számításaink szerint 10 napra szükség lesz ahhoz, hogy kényelmesen elvégezze valaki a tanfolyamot. Buzgó szorgalommal persze rövidebb idő alatt is teljesíthető.